Adriatic Luxury Hotels Adriatic Luxury Hotels
x

Advent u Excelsioru 9.12.2018. - 6.1.2019.

in category: Events — 07.11.2018.

 
 

Najljepše vrijeme je pred nama… Ovog adventa, Hotel Excelsior zasjat će u punom duhu božićnih blagdana. Proslavite čarobne dane adventa u blagdanskom okruženju legenardnog Hotela Excelsior, te uz bogat zimski program uživajte u druženju uz brojne glazbene goste te prigodnu ponudu pića i tradicionalnih slastica. Nadomak Staroga grada i već omiljenog Dubrovačkog zimskog festivala, Hotel Excelsior Dubrovnik pravo je mjesto za zimske večeri uz more…

 

Vrijeme je za Advent

Adventski program u trajanju od 9.12.2018. do 6.1.2019. na Abakus Piano Baru hotela Excelsior omogućuje vam uživanje u prigodnom glazbenom programu te posebno pripremljenim pićima i slasticama. Uživajte u prigodno ukrašenom interijeru luksuznog hotela Excelsior i prepustite se duhu blagdana.

Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete 9. prosinca, a nastavlja se svake večeri glazbom uživo na Abakus Piano baru i grijanoj terasi s koje se pruža najljepši pogled na starogradsku jezgru. Za sve posjetitelje ulaz na adventske koncerte je slobodan, uz besplatan parking u blizini hotela.

Hotel Excelsior će za ovu prigodu pripremiti bogati izbor tradicionalnih dubrovačkih slastica i blagdansku listu koktela. Svakoga dana od 18:00 do 20:00 iskoristite 30% popusta na cjelokupnu ponudu Abakus Piano Bara.

VIŠE O ADVENTU U HOTELU EXCELSIOR

Glazbeni program

Ponedjeljak, 10.12. u 19:00
Jelena Radan & Meritas 

.

Utorak, 18.12. u 19:00
Robert Mareković & Swingers 

.

Četvrtak, 20.12. u 19:00
Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band 

Najbolje tek dolazi...

NOVA GODINA U HOTELU EXCELSIOR

Proslavite Novu Godinu u Hotelu Excelsior!

 

Uz odličan party na Abakus Piano Baru s pogledom na dubrovački Stari grad, live DJ nastup "The Shapeshifters", premium open bar i snack buffet! Uživajte u najboljem pogledu na novogodišnji vatromet iznad stare luke, dok uz čašu šampanjca nazdravljate novoj godini...

 

Za informacije i rezervacije kontaktirajte nas na 020/300 300

ili na reservations@alh.hr 

 

VIŠE O NOVOGODIŠNJOJ PONUDI...

 

u
x